На Житомирщині створили перше чорне морозиво | AgroNews
        
        
        
        
        
        
              
              
        
        
        
        
      
        
              

        
        
    
    
        
        

На Житомирщині створили перше чорне морозиво

317.jpg

У Житомирі місцевий маслозавод створив брендове чорне морозиво.

Сам продукт теж стильно упакований. Як зазначає Журнал Житомира, для такого незвичного забарвлення кондитери використали вугілля рослинного походження. Ріжок виготовлений зі смаком коли і чорного шоколаду.

Варто додати, що у світовому громадському харчуванні таке морозиво не дивина. Відомі факти, коли чорне морозиво містить смак кунжуту чи кокосовий попіл, який отримують випалюванням і обробкою залишків кокосової шкаралупи.

Кокосовий попіл – він же, по суті, активоване вугілля, чудово очищає організм. Усім відомий помічник при харчових отруєннях, вугілля, зв’язуючись з токсинами в шлунку, виводить небажані речовини.

За матеріалами: zhitomir-online.com

Додати коментар
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.