Вчені розповіли про вплив пива на здоров’я людини

14.05.2016 12:20
  • Наукові обґрунтування того що пити пиво не тільки не шкідливо, а навіть необхідно.

    1. Пиво подовжує життя – і шансів померти в розквіті сил у тих, хто споживає його регулярно в помірній кількості, на 19% менше, стверджують дослідники компанії Virginia Tech.

    2. Від світлого пива худнуть, якщо не закушувати його сухариками і чіпсами, стверджує професор Королівського коледжу в Лондоні Тім Спектор, мотивуючи це наявністю в пиві корисних кишкових бактерій для ефективного травлення.

    3. Пиво допомагає боротися з раком, завдяки вмісту в його хмелі ксантохумол, флавоніди, яка пригнічує канцерогенні ферменти.

    4. Пиво, завдяки наявності в хмелі ксантохумол, продовжує молодість і захищає від хвороби Альцгеймера і Паркінсона, заявляють автори статті в медичному журналі Нової Англії, які встановили, що келих пива в день позбавить жінок від когнітивних проблем, викликаних старінням.

    5. Пиво на 41% зменшує шанс заробити камені в нирках, стверджують американські дослідники в розміщеної в Clinical Journal of the American Society of Nephrology статті.

    6. У пиві, навіть темних сортів, калорій менше, ніж в знежиреному молоці або апельсиновому соку, стверджують статистичні дані, опубліковані компанією Guinesss.

    7. Пиво – джерело вітамінів. «Якщо ви уважно проаналізуєте хімічний склад хорошого пива, то будете вражені кількістю вітамінів, які в ньому містяться», – стверджує Штефан Доменіг, директор Центру охорони здоров’я Майра в Австрії.

    8. Пиво зміцнює кістки, завдяки вмісту в ньому великої кількості кремнію, стверджують в авторитетному науковому журналі Journal of the Science of Food and Agriculture

    За матеріалами “Світ очима правди

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: