Європейський досвід: сільське господарство по-баварськи  Скасування відшкодування ПДВ при експорті олійних: аргументи прибічників Від сировинної України до інноваційної  Чи будемо з врожаєм: як затяжна зима вплинула на посівну 2018  Чорніше чорного: найдорожча курка несе чорні яйця  Європейський досвід: сільське господарство по-баварськи  Монополія на ринку азотних добрив призводить до значних втрат аграріїв Вільна ніша – як заробити на вирощуванні ожини   Українські аграрії використовуватимуть передові технології захисту рослин  7 лайфхаків, як вберегтися від аграрного рейдерства  Чи бути українському равлику в шоколаді? Добре там, де нас немає, або історія успіху оливкового бізнесу Чи не ворог держава українському фермерові?  Відгодівля та переробка ВРХ: Як заробити у найбільшій вільній ніші українського агробізнесу? Компанія UKRAVIT постійно рухається вперед, створюючи нові інноваційні продукти Контроль шкідників за європейськими стандартами: Pest-control  Виробник насіння майбутнього збільшує інвестиції в Україну уже сьогодні  Страхування має бути необхідною умовою при розвитку бізнесу кожного садівника  Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території України

 

Американские рестораны добровольно сокращают количество калорий в блюдах

5-9-0367.jpg

Недавнее исследование, проведенное специалистами из Школы Блумберга, показало, что многие крупные сети американских ресторанов сокращают количество калорий в своем меню. 

Причем делают они это совершенно добровольно. В частности, заведения вводят новые варианты продуктов питания и напитков, которые, в среднем, содержат на 60 калорий меньше, чем их традиционные аналоги. передает Кедем. Если среднее число потребляемых калорий при каждом посещении ресторана будет снижено примерно на 60 калорий, то воздействие на эпидемию ожирения может быть существенным, считают ученые. В ходе исследования они рассмотрели варианты меню 66 из 100 крупнейших американских сетей ресторанов за 2012 и 2013 годы. Специалисты обнаружили, что наибольшее снижение калорий наблюдалось в таких категориях, как основные блюда, напитки и детское меню. «Вы не можете запретить людям есть фаст-фуд, но, предлагая посетителям менее калорийные варианты блюд, можно помочь уменьшить потребление калорий, не вынуждая при этом человека изменить свои предпочтения в еде, что всегда бывает очень трудно сделать, – говорит ведущий автор исследования Сара Н. Блайх. – Это может оказать значительное влияние на ожирение и здоровье населения». 

 

Додати коментар
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.