Європейський досвід: сільське господарство по-баварськи  Скасування відшкодування ПДВ при експорті олійних: аргументи прибічників Від сировинної України до інноваційної  Чи будемо з врожаєм: як затяжна зима вплинула на посівну 2018  Чорніше чорного: найдорожча курка несе чорні яйця  Європейський досвід: сільське господарство по-баварськи  Монополія на ринку азотних добрив призводить до значних втрат аграріїв Вільна ніша – як заробити на вирощуванні ожини   Українські аграрії використовуватимуть передові технології захисту рослин  7 лайфхаків, як вберегтися від аграрного рейдерства  Чи бути українському равлику в шоколаді? Добре там, де нас немає, або історія успіху оливкового бізнесу Чи не ворог держава українському фермерові?  Відгодівля та переробка ВРХ: Як заробити у найбільшій вільній ніші українського агробізнесу? Компанія UKRAVIT постійно рухається вперед, створюючи нові інноваційні продукти Контроль шкідників за європейськими стандартами: Pest-control  Виробник насіння майбутнього збільшує інвестиції в Україну уже сьогодні  Страхування має бути необхідною умовою при розвитку бізнесу кожного садівника  Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території України

 

Какао содержит больше антиоксидантов, чем вино и зеленый чай

cocoa-types1.jpg

Американские ученые из Университета Корнелл в Нью-Йорке установили, что регулярное употребления какао намного снижает риск развития инсульта и инфаркта.

Они обнаружили, что в какао содержатся активные вещества, которые способствуют естественному расширению артериальных сосудов, тем самым, понижая кровяное давление. Вместе с тем, в какао содержится большое число антиоксидантов, которые уничтожают в крови молекулы, способствующие возникновению рака. Вместе с какао эксперты изучали антиоксидантные свойства красного вина и зеленого чая.

Было установлено, что какао значительно превосходит их и по концентрации антиоксидантов, и по их качеству. К примеру, в одной чашке какао содержится в 2 раза больше упомянутых веществ, чем в том же количестве красного вина, и в три раза больше, чем в зеленом чае, передают Медвести.

Еще одна из способностей какао заключается в том, что оно отлично усваивается организмом за довольно короткое время. Из-за этого активные ингредиенты практически остаются нетронутыми пищеварением. Но не следует забывать, что подобный эффект может быть достигнут при употреблении какао, содержание какао-массы в котором составляет не менее 50 процентов.

Вместе с какао был изучен также не менее популярный напиток - кофе. Исследование длилось в течение сорока лет. По прошествии этого времени японским ученым удалось точно сказать, что употребление кофе предотвращает рак развития печени. Хотя, как это происходит, ответить на этот вопрос исследователям не удалось.

Додати коментар
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.