Європейський досвід: сільське господарство по-баварськи  Скасування відшкодування ПДВ при експорті олійних: аргументи прибічників Від сировинної України до інноваційної  Чи будемо з врожаєм: як затяжна зима вплинула на посівну 2018  Чорніше чорного: найдорожча курка несе чорні яйця  Європейський досвід: сільське господарство по-баварськи  Монополія на ринку азотних добрив призводить до значних втрат аграріїв Вільна ніша – як заробити на вирощуванні ожини   Українські аграрії використовуватимуть передові технології захисту рослин  7 лайфхаків, як вберегтися від аграрного рейдерства  Чи бути українському равлику в шоколаді? Добре там, де нас немає, або історія успіху оливкового бізнесу Чи не ворог держава українському фермерові?  Відгодівля та переробка ВРХ: Як заробити у найбільшій вільній ніші українського агробізнесу? Компанія UKRAVIT постійно рухається вперед, створюючи нові інноваційні продукти Контроль шкідників за європейськими стандартами: Pest-control  Виробник насіння майбутнього збільшує інвестиції в Україну уже сьогодні  Страхування має бути необхідною умовою при розвитку бізнесу кожного садівника  Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території України

 

Как правильно пить мартини

luchshij-martini.jpg

Мартини - это известная марка вермута, производимого в Италии. Свое название этот вермут крепостью 16–18% получил от имени завода «Martini & Rossi», расположенного в Турине.

Мартини принято пить из специальных бокалов на высокой тонкой ножке, имеющих форму перевернутого конуса. При этом допускается наливать Мартини в низкие стаканы. Перед употреблением Мартини следует охладить до температуры в 10–15 градусов. Считается, что это оптимальная температура для восприятия вкусовых оттенков этого вермута, пишет ЕдаNews.

Мартини является хорошим аперитивом, благодаря наличию в его составе некоторых специй. Пить его полагается маленькими глотками, не торопясь. Мартини употребляют как в чистом виде, так и в составе коктейлей. Рецептов коктейлей на основе Мартини существует много, некоторые призваны смягчить вкус этого вермута другие же напротив - увеличивают его крепость.

Если Мартини пьют в чистом виде, то принято использовать в качестве добавки к нему оливку, лимонную дольку, так же по желанию можно добавить лед. Чтобы вкус Мартини стал более мягким, можно добавить ягоды или фрукты, например, кусочек апельсина, ананаса, киви, клубнику или вишню. При этом аромат станет изысканным с легкой фруктово-ягодной ноткой.

В качестве закуски к Мартини принято подавать орешки или соленые крекеры. Некоторые гурманы предпочитают твердые сыры. Но идеальной закуской кончено же считаются оливки. Такая легкая закуска не испортит вкуса напитка и аппетит перед застольем.

Если говорить о сладких закусках, то идеально подойдет фруктовое ассорти или горький шоколад. Что касается коктейлей на основе Мартини, то самым популярным, по крайней мере, в России является белый Мартини в сочетании с апельсиновым или ананасовым соком. Красный Мартини идеально сочетать с вишневым или апельсиновым нектаром. В молодежной среде существуют любители разбавлять Мартини кока-колой, лимонадом, а также джином. 

Додати коментар
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.