НОВИНИ

«Львівська майстерня шоколаду» випускатиме цукерки з бобовими

03.12.2019 12:56

Продукти з бобових стали акцентом нинішньої міжнародної конференції «Майбутнє бобових», де відразу кілька компаній представили ряд продуктових новинок. Про це розповіла президент «Товариства виробників і споживачів бобових України» Антоніна Скляренко, в рамках міжнародної конференції «Майбутнє бобових», пише AgroPortal.ua.

«Львівська майстерня шоколаду спеціально до заходу розробила лінійку цукерок, до складу яких входять бобові, ― це “Праліне з нутом”, “Трюфель з червоною сочевицею” і “Вояж з чорною квасолею”. Також компанією Arbel було презентовано новий продукт на ринку ― макарони з нуту і сочевиці. А завдяки найбільшому гравцеві по переробці бобів в Україні – компанії Аkyurek ― ми не маємо надлишку червоної сочевиці, адже вона вся переробляється цією компанією», ― зазначає Антоніна Скляренко.

За її словами, ринок бобових ― це сфера нових можливостей для України, яка буде рости, проте його потенціал до сих пір повністю не розкритий як виробниками, так і споживачами.

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: