НОВИНИ

Харчове отруєння на Житомирщині спричинила сальмонела

17.07.2012 17:55
  • Причиною масового харчового отруєння на храмовому святі у селі Журбинці Бердичівського району на Житомирщині було зараження харчових продуктів сальмонелою.

    Про це УКРІНФОРМу повідомили у прес-службі Міністерства охорони здоров’я з посиланням на Державну санітарно-епідеміологічну службу України.

    "За результатами взяття 7-ми проб харчових продуктів (страви, що готувались удома), збудником, що викликав захворювання, є сальмонела ентерітідіс", – йдеться у повідомленні.

    Наразі на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні Бердичівської центральної міської лікарні залишається 11 потерпілих, 6 осіб уже виписано зі стаціонару. За минулу добу нових випадків харчового отруєння не зареєстровано.

    Як повідомляло агентство, по медичну допомогу зі скаргами на розлад шлунка минулої суботи звернулися 17 мешканців села Журбинці Бердичівського району, які 12 липня відзначали храмове свято – апостолів Петра і Павла.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: