АГРОВІДЕО

Переселенець створює унікальне крафтове пиво на старій столичній лісопилці

21.03.2019 12:48
Featured Video Play Icon
  • Переселенець Василь Микулін залишив пивоварню і паб в Донецьку в 2014-му, щоб почати з нуля в Києві. Разом з партнерами і командою однодумців він створив легендарну пивоварню на столичній лісопилці, пише #ШоТам.

    Вироблене тут крафтове пиво Varvar стоїть на полицях багатьох супермаркетів, а також продається в 200 пабах України та Австрії. Зараз у Василя 3 паби, а в планах – ще 5!

    Основна різниця між крафтовими пивоварнями і традиційними заводами – смак пива. Крафтове пиво – в рази дорожче, ніж заводське, тому може перемогти тільки якістю. Причина дорожнечі – малі масштаби і ціна компонентів. Коли вода і солод – вітчизняні, а хміль переважно імпортується.

    Живе непастеризоване пиво настоюють в дубових бочках. У пиві лише три інгредієнти – вода, солод і хміль. Але якість, пропорції і різний температурний режим дозволяють отримати практично безмежну палітру смаків.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: