НОВИНИ

В Україні вперше почали виробляти бутербродний маргарин

20.03.2019 13:20
  • В Україні вперше почали виробляти бутербродний маргарин, що відповідає стандартам харчової безпеки ЄС і США. Група компаній «Олком» почала випускати на Київському маргариновому заводі бутербродний маргарин «Зранку до сніданку», який відповідає стандартам і нормативам харчової безпеки ЄС і США. Про це повідомив голова правління Київського маргаринового заводу Юрій Євенко, пише AgroTimes.

    «Це функціонально-раціональний law-trans бутербродний маргарин, перший і поки єдиний в Україні продукт, який відповідає стандартам і нормативам харчової безпеки ЄС і США, – підкреслив він. – Продукт можуть вживати люди з цукровим діабетом, він корисний тим, хто дотримується здорового способу життя і всім, хто рахує калорії й тримає піст».

    Бутербродний маргарин «Зранку до сніданку» не містить в своєму складі продуктів тваринного походження і глютену, збагачений природним підсолоджувачем стевією, йодованою сіллю, природним пробіотиком інуліном, а також містить вітамін Е, бета-каротин, жирні кислоти Омега-6 і Омега-9.

    При цьому рівень вмісту трансізомерів жирних кислот, які утворюються за промислової переробки жирів і олій у продукті, – менше 2% від загального вмісту жиру в продукті, що відповідає стандартам країн ЄС і США.

    Як зазначив Юрій Євенко, запуск першого law-trans продукту є частиною стратегії групи компаній «Олком» щодо нарощування експортних продажів продукції.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: