НОВИНИ

Стало відомо, скільки молочної продукції виробили за рік

06.02.2019 12:55
  • Поточні показники виробництва молочних продуктів у більшості випадків відображають загальнорічну тенденцію. Про це повідомляє прес-служба Асоціації виробників молока.

    У помітному плюсі ​​випуск продукції з незбираного молока (+2%) і справжнього сичужного сиру (+3%), плавленого сиру (+6%), СНМ (+11%), казеїну (+4%) і спредів (+13%). По більшості інших продуктів зафіксовано або стабільність, або зниження. Найбільш істотно скоротився випуск сирного продукту (-12%), СЗМ (-18%) і молочних консервів (-5%). Випуск масла, всупереч прогнозам, впав на 2%.

    Поточні показники виробництва молочних продуктів у більшості випадків відображають загальнорічну тенденцію. У грудні 2018 року в порівнянні з груднем 2017 дуже істотно скоротилося виробництво сухих молочних продуктів, правда, не всіх. Скоротилося виробництво вершкового масла і сирних продуктів. Навіть виробники свіжих молочних продуктів не змогли утримати тенденцію зростання. Помітне збільшення показників демонструють тільки виробники справжніх сирів, сироватки, СНМ і спредів.

    У січні майже за всіма основними напрямками молочної промисловості статистика покаже спад виробництва. Винятком будуть сир і деякі сухі молокопродукти. В наступному місяці значне зростання виробництва продемонструють підприємства, що виробляють свіжі молочні продукти і, можливо, заводи з виробництва сухих молокопродуктів.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: