НОВИНИ

В Україні почали робити більше сирокопчених ковбас

01.02.2019 17:55
  • В Україні у 2018 році зросло виробництво варено-копчених, напівсухих, сиров’ялених, сирокопчених ковбас, у тому числі салямі – на 1,4% у порівнянні з 2017 роком. Про це повідомляє УНН з посиланням на дані Держстатистики.

    Так, торік вироблено 23 тисячі 830 тонн таких ковбас.

    Виробництво напівкопчених ковбас у минулому році проти 2017-го скоротилося на 2,1% – до 40 тисяч 474 тонн.

    Ковбасних варених виробів, сосисок і сардельок в Україні торік також почали робити дещо менше – на 0,2%. Загалом їх за рік було вироблено 164 тисячі 889 тонн.

     

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: