НОВИНИ

Миколаївські виробники ковбасних виробів майже вдвічі скоротили виробництво продукції

01.02.2019 07:00
  • У Миколаївській області за 2018 рік майже вдвічі скоротили виробництво ковбасних виробів та подібних продуктів із м’яса. Про це свідчать дані Головного управління статистики Миколаївської області.

    Згідно опублікованої інформації, у 2018 році на Миколаївщині було виготовлено 412 тонн продукції, що на 43,8% менше від обсягів виробництва у 2017.

    Окрім ковбас, в Миколаївській області за рік також зменшили виробництво яблучного соку на 20,2%, соняшникової олії – на 15%, пшеничного та пшенично-житнього борошна – на 20%, а також макаронних виробів – на 17,9%.

    В свою чергу, виробники наростили обсяги з виготовлення вершкового масла – на 14,1%, сиру – від 0,9% до 32,8%, томатної пасти – на 7%, а також томатного і апельсинового соків – від 1,1% до 3%.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: