НОВИНИ

В Україні ікри виробляють більше ніж риби

20.01.2019 09:12
  • За 11 місяців минулого року в Україні на 31% збільшилася реалізація переробленої рибної продукції, до того ж ікри риби було вироблено більше, ніж солених оселедців. Про це повідомляє УНН.

    У січні-листопаді 2017 року такої продукції було реалізовано на 3,18 млрд грн.

    За даними Держрибагентства, за 11 місяців минулого року найбільше було вироблено:

    • – продукти готові й консерви із сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 14 029 тонн;
    • – готові продукти і консерви з риби, інші (крім цілих чи шматочками та страв готових із риби) – 11 089 тонн;
    • – риба морська заморожена нерозібрана – 7 759 тонн;
    • – риба копчена (включаючи філе, крім тихоокеанського, атлантичного і дунайського лосося та оселедців, а також крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 4 290 тонн;
    • – риба сушена і в’ялена – 3 582 тонни;
    • – готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 3 188 тонн;
    • – ікра інших риб – 3 100 тонн;
    • – оселедці солоні – 2 957 тонн;
    • – продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 2 519 тонн;
    • – філе рибне та м’ясо риби інше (перероблене або неперероблене на фарш), свіже чи охолоджене – 2 345 тонн;
    • – риба солона, крім оселедців – 1 925 тонн.
    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: