НОВИНИ

Реалізація переробленої рибної продукції збільшилася на третину

10.01.2019 14:27
  • За підсумками січня-листопада 2018 року в Україні було реалізовано перероблених та консервованих риби, ракоподібних і молюсків на 4,18 млрд грн. Це на 31,1% більше, ніж за 11 місяців попереднього періоду. У січні-листопаді 2017 року такої продукції було реалізовано на 3,18 млрд грн. Про це повідомила прес-служба Держрибагенства.

    Найбільше у січні-листопаді 2018 року було вироблено:

    – продукти готові й консерви із сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 14 029 тонн;

    – готові продукти і консерви з риби, інші (крім цілих чи шматочками та страв готових із риби) – 11 089 тонн;

    – риба морська заморожена нерозібрана – 7 759 тонн;

    – риба копчена (включаючи філе, крім тихоокеанського, атлантичного і дунайського лосося та оселедців, а також крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 4 290 тонн;

    – риба сушена і в’ялена – 3 582 тонни;

    – готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 3 188 тонн;

    – ікра інших риб – 3 100 тонн;

    – оселедці солоні – 2 957 тонн;

    – продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 2 519 тонн;

    – філе рибне та м’ясо риби інше (перероблене або неперероблене на фарш), свіже чи охолоджене – 2 345 тонн;

    – риба солона, крім оселедців – 1 925 тонн.

     

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: