АГРОФОТО

Переселенець з Донецька розпочав виробництво крем-меду з ягодами

29.12.2018 07:00
  • Сергій Псарьов був змушений покинути Донецьк та переїхати до Трускавця. Тоді він почав розвивати сімейну пасіку. З часом чоловік почав виготовляти крем-мед з ягодами. 

    «Зрозумів, що просто здаючи мед оптовикам, заробити на життя не зможу», ― говорить Сергій Псарьов.

    Чоловік виграв грант на покупку устаткування для кремування. У мед додає годжі, брусницю, чорницю, малину і навіть фізаліс.І заснував свою справу під брендом «Rancher Green». Для крем-меду Сергій зареєстрував окрему торгову марку NECTARIS. Для створення яскравих смаків він використовує продукт з усієї України. Є мед з Карпат, а є з Волновахи.

    Любов до власної роботи – це завжди запорука успіху!

    Posted by Segii Pisarev on Friday, December 28, 2018

    Технологія проста потрібно повільно перемішувати охолоджений мед та додавати ягоди.

    Крем-мед NECTARIS відрізняється оригінальним смаком та однорідною консистенцію, має м’яку шовковисту текстуру з майже непомітними кристаликами.

    Добавки з натуральних ягід, плодів, горіхів роблять мед неперевершеним десертом. Солодкий, іноді приторний, мед урівноважується кислими ягодами.

    «Він дуже м’який і шовковистий з фруктовим присмаком», – розповідає Ранчер Грин

    Всю користь меду, ягід та горіхів – нічого не вилучено і нічого більше не додано.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: