НОВИНИ

Виробництво консервованої риби зросло на 13%

10.12.2018 13:16
  • Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків у січні-жовтні поточного року в Україні зросло на 13%, порівняно з аналогічним періодом 2017 року. Виробництво промислової рибної продукції зросло майже за усіма товарними позиціями. Про це повідомила прес-служба Мінагрополітики.

    Зокрема, за 10 місяців 2018 року було вироблено:

    – філе рибне в’ялене, солене чи у розсолі (крім копченого) – 727 тонн (+23,4% до січня-жовтня 2017 року);

    – риба сушена і в’ялена – 3 298 тонн (+22,3%);

    – оселедці солоні – 2 607 тонн (+19,1%);

    – риба солона, крім оселедців – 1 745 тонн (+8,7%);

    – лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений – 388 тонн (+33,8%);

    – риба копчена – 3 932 тонни (+0,5%);

    – продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 2 237 тонн (+60,6%);

    – продукти готові й консерви із сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 12 501 тонна (-2,3%);

    – готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 2 806 тонн (-14,2%);

    – готові продукти і консерви з риби, інші – 9 622 тонни (+17,9%);

    – ікра інших риб – 2 656 тонн (+27%).

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: