НОВИНИ

Науковці розповіли про спецію, яка захистить від раку

01.12.2018 17:14
  • Чорний перець, особливо в подрібненому вигляді, – універсальна приправа для будь-якої страви. Особливо корисно його вживати з куркумою, оскільки таке поєднання знижує ризик розвитку раку в два рази, пише “Країна здоров’я”.

    Варто зазначити і те, що чорний перець може вилікувати пародонтоз, притупити біль і запобігти розвитку хвороби Альцгеймера.

    Крім цього, в чорному перці містяться вітаміни А і С, флавоноїди, каротиноїди – ці речовини є сильними антиоксидантами, які захищають організм від небезпечних радикалів.

    Ця приправа містить пиперин – алкалоїд, який відповідає за гостроту продукту. Також науковці довели, що ця приправа нормалізує обмін речовин, покращує травлення і стан шкіри, блокує розвиток жирових клітин.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: