НОВИНИ

В Ізраїлі стартап розробив метод 3D-друку м’яса

28.11.2018 07:00
  • Ізраїльський стартап Jet Eat пообіцяв революцію на ринку продовольства, розробивши метод 3D-друку м’яса з рослинних компонентів. Повідомлення 3D Print передає Mind.ua.

    Керівництво стартапу обіцяє що текстура штучного м’яса повністю повторюватиме м’ясну. Для цього було сконструйовано спеціальний 3D-принтер.

    «Ми з точністю відтворили цю структуру і за допомогою 3D-друку створили складну матрицю на основі рослинних компонентів», – заявив очільник Jet Eat Ешхан Бен Шитріт.

    «Ізраїль є батьківщиною для інновацій в області тривимірного друку та цифрового друку і є справжнім експертом в галузі використання технологій для вирішення проблем звичайних ринків, – сказав він. — Наразі цифровий друк використовується в різних галузях починаючи від органів та закінчуючи стоматологією, і я вважаю, що в умовах все більш цифрового світу його можна застосовувати до їжі. М’ясо характеризується чотирма компонентами: м’язовою тканиною, жировою прослойкою між нею, міоглобіном та з’єднувальною тканиною», – пояснив він.

    Jet Eat було засновано Ешхаром Беном Шитрітом, колишнім м’ясником, який вирішив використати свої знання в області 3D-друку, щоб створити вегетаріанську їжу. Стартап розробляє свою продукцію разом з Ізраїльським технологічним інститутом.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: