НОВИНИ

Зігріті шведською сталлю та серцем

25.11.2022 11:27
1

Для України настав складний осінньо-зимовий період. Пониження температури, холодна волога осіння погода стає критичною, для всіх, хто постраждав від наслідків війни, а також тих, хто захищає та боронить свій народ. Ворог плекає надію, що «генерал мороз» стане його спільником в умовах знищення інфраструктури і заморозить волю українців, пише  agronews.ua.

Але, завдячуючи прекрасній ініціативі наших шведських колег українці будуть зігріті турботливими серцями та шведською сталлю.

На початку листопада Väderstad в Україні отримала 152 металеві пічки від головного офісу Väderstad AB, які були виготовлені власноруч працівниками шведського заводу в позаробочий час. Нам відомо, що дуже багато колег старанно та дуже швидко виготовляли їх під координацією Моргана Коліна. І ось печі вже в Україні і вони прямують до тих, хто їх найбільше потребує. Це люди, які не мають можливості обігріти будинки чи тимчасові укриття в яких перебувають, не мають можливості приготувати собі їжу, так як відсутнє опалення і електроенергія, оскільки інфраструктура повністю зруйнована і відновити її не має можливості через тривалі бойові дії.

Важливо відмітити, що потреба в таких металевих пічках просто величезна. Перше замовлення 50 шт печей було заброньоване протягом 48 годин. Наступні 112 – ще за 48 годин після їх прибуття на склад. Зараз співробітники Väderstad в Україні доставляють печі до благодійних та волонтерських організацій,  які передаватимуть їх далі до цивільних та військових на фронт.

Шведські інженери розробили спеціальний дизайн для цих пічок. Вони компактні, універсальні і легкі. Креслення передані всім для розповсюдження серед виробників. Тож ми готові їх передати у зручному форматі будь-якій майстерні. Якщо вас зацікавили креслення та інструкція з виготовлення таких пічок  –  напишіть нам повідомлення в соціальних мережах Facebook Väderstad Україна або в Instagram vaderstad.ukraine.

Ми дуже вдячні за таку підтримку шведського керівництва та колег, за їх турботу та витрачений власний час. Будьте впевнені, що ці чудові металеві печі принесуть максимальну користь та таке необхідне тепло всім, хто його потребує.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: