НОВИНИ

Жінка з села веде відеоблог про кіз та сільське життя

04.12.2020 15:32
8f4ee841cc45d00fe9996963379049af

Кілька тисяч людей на власному каналі YouTube зібрала мати шістьох дітей Любов Кобилянська з села Старий Олексинець на Тернопільщині. У відеооблозі жінка розповідає про секрети утримування кіз, приготування продуктів з козячого молока та сільське життя. Про це повідомляє ТСН, пише agronews.ua.

Зараз в жінки живе 13 тварин. Кожне своє відео вона починає з оповідки про їхнє життя. За її словами, відеоблог про своїх кіз вона почала знімати рік тому. Це була ідея її дітей. 

“Почали до мене багато людей телефонувати, приходити та питати за кіз. Я багато давала порад і діти мої кажуть: “Мамо, ти стільки знаєш, може, ти заведеш вже свій канал на YouTube і будеш розказувати, щоб люди більше знали”. Коментарі допомагають дивитися діти, якщо я не встигаю, бо роботи багато. Або допомагають з козами мені, щоб я встигла коментарі подивитися і відповісти”, – розповідає Кобилянська. 

Кобилянська розповідає, відзняла понад сотню роликів для свого блогу. Деякі з них переглянули від 10 до 15 тисяч людей. За її словами, є підписники із-за кордону.

“В мене підписники зі всього світу є: з Австралії, з Німеччини, з Білорусі, з Росії. Я нічого не придумую, не фантазую, показую так, як воно є. Отаке воно життя і таке воно село. І воно прекрасне”, – говорить пані Любов.  


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: