НОВИНИ

Зерновий трейдер з Швейцарїї передумав відкривати офіс в Україні

09.02.2019 15:27

Швейцарський зерновий трейдер Marcopolo Commodities на невизначений термін відклав відкриття офісу в Україні, однак продовжує працювати в країні. Про це повідомила директор департаменту аналітики компанії Олена Нероба, пише “Інтерфакс-Україна”.

“Ми поки що не розглядаємо відкриття офісу в Україні – ми відстрочили це питання. Ми активно працюємо на валютному ринку в світі в портах, також невеликий обсяг торгується на FOB. Основний напрямок у нас так і залишається – кінцеві споживачі. На сьогодні з України та Молдови (Чорноморський басейн; в Росії компанія не працює) ми продаємо на ринки Туреччини та Європи “, – зазначила Олена Нероба.

За її словами, Marcopolo Commodities в Чорноморському регіоні вирішив зосередитися на зернових культурах, пріоритетом є кукурудза. “Плануємо, що на кінець цього маркетингового року ми зробимо тільки в кукурудзі 300 тис. тонн. Поки що ми витримуємо цей темп”, – зазначила Нероба.

Вона додала, що компанія вирішила йти в сегмент дрібних партій. “Ми трошки змінили наші плани щодо України – ми вирішили йти в сегмент дрібних партій. Поки що наш основний порт – Миколаїв, середній “тікет”- 7-10 тис. тонн, напрямки – Туреччина, Кіпр, Греція, Італія”, – зазначила представник компанії.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: