НОВИНИ

Зерновозам обмежили рух до портів Миколаєва

29.06.2021 15:02
zernovoz-odesa-552968

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради обмежив рух великогабаритних та великовагових вантажних автомобілів в межах Миколаєва. Про це повідомляє USM media, пише agronews.ua.

Рішення було прийнято в понеділок, 28 червня. Таким чином, рух великогабаритного та великовагового вантажного транспорту заборонено з 6:00 до 20:00.

Повідомляється, що патрульна поліція буде контролювати рух вантажівок на всіх в’їздах в місто. Рішення вступило в силу з 28 червня і діє на весь термін ремонтних робіт на дорозі М14 на в’їзді до Миколаєва з боку Одеси. На даний момент невідомо, де транспорт, що йде в порт Миколаєва, буде відстоюватися в денний час.

Відзначимо, компанія «Автострада» другий тиждень веде ремонт вулиць Миколаєва, що входять в «одеську» трасу М-14. Ремонт викликав пробки на дорогах, зокрема, після початку робіт по заміні дорожнього покриття Варварівського (південнобужськими) мосту і перекладу транспорту на реверсивний рух на цій ділянці.

Ситуацію також прокоментував голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

«Уже мав розмову з керівництвом морського порту, вони пішли назустріч і погодилися обмежити рух транспорту в порт до вечора. Також звертаюся до перевізників з проханням налаштувати свою логістику таким чином, щоб ваш транспорт рухався виключно вночі. З цього приводу я вже спілкувався з великими експедиторами, вони готові йти нам назустріч », – розповів Віталій Кім.

Нагадаємо, що два українські порти готують до приватизації.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: