ВАЖЛИВО

В системі Прозорро.Продажі успішно відбулися 3,5 тисячі земельних аукціонів

17.03.2023 12:05
agronerws_16_03

За час проведення земельних торгів у системі Прозорро.Продажі успішно відбулося близько 3,5 тис. аукціонів. Із них – 850 – це аукціони із продажу ділянок, решта – із оренди державної та комунальної землі. Чи не найбільше учасників до цих торгів підготували на майданчику Української універсальної біржі: майже 800 пропозицій. Про це повідомила пресслужба біржі, пише  agronews.ua.

І завдяки професійному супроводу та якісній технічній підтримці учасники успішно змагалися на торгах та здобували перемогу.

«Наші менеджери не лише постійно супроводжують учасників земельних торгів, а й періодично проводять навчальні семінари для потенційних учасників, допомагають зорієнтуватися на земельному ринку «новачкам», запроваджують зручні сервіси для моніторингу оголошень» , – розповідає директор ТОВ «Українська універсальна біржа» Сергій Гладкий.

Наприклад, для того, щоб знайти необхідну ділянку у потрібному регіоні, не варто передивлятися усі оголошення. Лише заповнюєте на сайті фільтри із відповідними даними і отримуєте результат.

А щоб не моніторити щодня оголошення із земельними торгами, спеціалісти майданчика розробили зручні спеціальні боти у Вайбері та Телеграмі.

І тут все просто: обираєте зручний додаток, підписуєтеся у ньому на Земельний бот, обираєте параметри за якими він буде відстежувати нові оголошення (регіон, оренда чи купівля, площа тощо) і отримуєте щодня повідомлення лише із актуальними для вас лотами.

Із нами працювати просто, а вигравати легко!



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: