ВАЖЛИВО

Як придбати земельні ділянки до відкриття ринку землі

09.06.2021 09:09
fb_post_25_03_21

Земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства можна вільно купити уже сьогодні. До 1 липня 2021 року, коли запрацює закон про ринок землі, діє мораторій на продаж ділянок сільськогосподарського призначення. Проте цілком законно придбати землі для ведення особистого селянського господарства можна і нині: на аукціонах Прозорро.Продажі десятки пропозицій. Їх продають у рамках продажу активів банків-банкрутів, пише  agronews.ua.

Наприклад, земельна ділянка площею 2 га у Харківській області чи  ділянка у Бориспільському районі на Киїівщині у 5 га.

Як взяти участь у таких аукціонах? Все дуже просто: потрібно створити власний кабінет для роботи у системі Прозорро.Продажі шляхом реєстрації на авторизованому електронному майданчику.

Наприклад, на маркетплейсі Української універсальної біржі учасники матимуть не лише якісне технічне забезпечення, а й кваліфікований супровід менеджерів від етапу подачі пропозиції на торги до підписання договору купівлі-продажу.

Завдяки кваліфікованим консультаціям наших менеджерів інвестори, котрі працювали на нашому майданчику, придбали такі цікаві та перспективні об’єкти, як нежитлові приміщення та офісні будівлі у столиці та інших містах України, підприємства спиртової галузі (Іваньківське, Тхорівське, Довжоцьке, Хоростківське, Луцьке та інші місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт), бази відпочинку, автомобілі, земельні ділянки, необроблену деревину різного класу якості та породи.

Швидко та легко зорієнтуватися в аукціонах системи Прозорро.Продажі учасникам допоможуть фільтри пошуку на сайті майданчика. Можна обрати лоти за категоріями, регіонами, замовниками, кодом CPV тощо.

Для зручності клієнтів на майданчику УУБ розробили і сервіси у мобільних додатках Вайбер та Телеграм. Тут вони знайдуть відповіді на найпоширеніші запитання щодо участі в аукціонах на Прозорро.Продажі та зможуть підписатися на розсилку повідомлень про нові аукціони, які цікаві саме їм (тут також є можливість обрати категорію та регіон).

Обирайте об’єкти та перемагайте на прозорих аукціонах на майданчику УУБ. Розвивайте власний бізнес разом із нами!


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: