НОВИНИ

Зеленський заявляє про необхідність провести реформу сіл в Україні

22.08.2020 10:56
039-1170x780

За словами президента, в кожному селі повинні бути створені робочі місця, а жителям мають бути доступні школа, медична допомога, послуги онлайн. Президент України Володимир Зеленський заявляє про необхідність провести реформу сіл. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, пише agronews.ua.

“Я хотів би поставити завдання уряду, щоб він підготував нам принциповий, державний підхід до сіл, до маленьких містечок. Реформа села. Я думаю, що на прикладі цього Садового (село Садове Херсонській області, яке Зеленський відвідав під час робочої поїздки в четвер – ІФ)… і назва була б дуже символічна – Садова реформа”, – сказав Зеленський журналістам  у Херсонській області.

За словами президента, в кожному селі повинні бути створені робочі місця, а жителям мають бути доступні школа, медична допомога, послуги онлайн. При цьому він із жалем зазначив, що про онлайн-послуги в селах говорити не випадає – не завжди там є інтернет.

Зеленський розповів про своє відвідування сільської школи в Садовому, де навчаються 128 дітей, і про побоювання жителів села, що в результаті освітньої реформи цього навчального закладу не буде.

“Я їм сказав, що такого ніколи не буде: ми не допустимо”, – повідомив глава держави.

Він пообіцяв порушити це питання на зустрічі з в.о. міністра освіти Сергієм Шкарлетом.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: