НОВИНИ

Завдяки Brexit українські садівники можуть експортувати рекордну кількість яблук

17.02.2019 18:00

Brexit надав унікальну можливість українським експортерам, що постачають свіже яблуко до Великобританії. Британські імпортери різко збільшили закупівлі яблук, чекаючи перебоїв в поставках у зв’язку з високою ймовірністю “жорсткого Брексіта”, запланованого на кінець березня, повідомили EastFruit європейські торгові джерела.

За інформацією учасників ринку, британські трейдери активно цікавляться яблуком з підвищеною щільністю плодів для того, щоб розмістити його в сховищах і забезпечити щонайменше місячний запас продукції, оскільки впевнені, що в перші тижні на ринку пануватиме певний хаос, який може привести як до логістичних проблем, так і до перепадів в курсах валют. А це, в свою чергу, може різко збільшити вартість яблук, що поставляються до Великобританії.

Таким чином, найближчим часом українські садівники можуть відвантажити рекордні обсяги яблука в напрямку Великобританії, якщо, звичайно, скористаються цією чудовою нагодою. Тим більше що запаси яблука в Україні як і раніше досить високі.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: