ВАЖЛИВО

Заступник міністра юстиції звернулася до рейдерів

17.01.2020 10:00
opr

Сьогодні відбулося перше у 2020 році засідання нової Колегії, яка розглядає скарги на дії та рішення державних реєстраторів повідомила на своїй сторінці у Facebook заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації Ольга Оніщук.

“До складу Колегії увійшла нова професійна команда оновленого Департаменту нотаріату та державної реєстрації. Загалом на сьогоднішній день кадровий склад департаменту ми перезавантажили майже на 35% і майже повністю змінили весь його керівний склад.”, – написала вона.

Колегія вже майже розібрала старі минулорічні завали скарг. Всі висновки та накази щодо скарг, розглянутих старою комісією в минулому році, будуть опубліковані на офіційному сайті Міністерства юстиції до кінця січня.

“Щодо скарг, які надійшли до МЮ більш як 45 днів назад (їх на сьогодні залишилося 139, при цьому нагадую, що станом на осінь 2019 року, таких прострочених скарг було близько 800) ми розглянемо за найближчі десять засідань та сподіваємось нарешті зможемо вийти в нормальний стабільний режим роботи.

Всі нові скарги, які надійшли після набуття чинності нових НПА про Колегію (з 09.01.2020р.), які містять очевидні грубі порушення держреєстратора розглядатимуться Міністром одноособово, без участі Колегії. Це дасть можливість розглядати відверті рейдерські дії і повертати майно та бізнес законним власникам за 24 години.”, – додала заступник міністра.

Ольга Оніщук звернулася до рейдерів та їх замовників:

“Шановні замовники рейдерства в державних реєстрах, не витрачайте гроші на незаконні реєстраційні дії державних реєстраторів, оскільки така дія приречена на оперативне скасування.

Ваша епоха нарешті скінчилася назавжди‼️”


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: