ВАЖЛИВО

Закон про внутрішній водний транспорт знищить річкову логістику України, – Вадатурський

26.04.2020 12:02
38153_11_902x600

Ухвалення депутатами законопроекту №1182-1-д «Про внутрішній водний транспорт» знищить українську річкову логістику. Таку думку висловив директор компанії «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський на сторінці в Facebook, пише agronews.ua.

Як стало відомо сьогодні, 24 квітня, Верховна Рада України прийняла за основу законопроект №1182-1-д «Про внутрішній водний транспорт», про що повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій в Telegram.

«За» даний законопроект в першому читанні проголосувало 243 депутати.

«Голосування за проект закону №1182-1-д в існуючій редакції — це неповага до України в цілому, неповага до людей бізнесу, які розвивають річкове судноплавство в Україні, неповага до тих, хто відроджує суднобудування в Україні. Це зрадники України! Тому що голосуючи «за», вони роблять все, щоб знищити українську річкову логістику», — заявив Олексій Вадатурський.

За його словами, законопроект може поставити під загрозу всю річкову логістику України і безпеку країни в цілому. Зокрема він підкреслив, що поповнення суднових запасів в режимі каботажу поза 12-мильною зоною флотом під будь-яким прапором світу створює загрозу чорного імпорту зброї і можливість аварійних ситуацій на вузьких місцях річкових шляхів, в тому числі і шлюзів.

Я просто шокований цією ситуацією … За період моєї діяльності було багато різних ситуацій, і я думав, що гірше бути не може, але ви перевершили мої найгірші очікування. Такого бездарного відношення до економіки України ще не було. Ви найслабша команда міністерства інфраструктури за всю історію незалежності України! » — підсумував бізнесмен.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: