НОВИНИ

Закарпатська ферма хоче освоїти виробництво витриманих сирів із буйволиного молока

14.01.2019 16:57

Ферма «Карпатський буйвіл» хоче навчитися готувати тверді витримані сири з буйволиного молока. Про це пише журнал The Ukrainian Farmer.

«Задля цього навіть готові поїхати на навчання в Італію», – розповіла адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.

Сьогодні ферма виробляє молоко, сметану, кисломолочний сир, сир панір, моцарелу, рікоту ді буфало, згущене молоко, молодий сир вариш і масло. Вся продукція не містить консервантів.

Літр буйволиного молока коштує 100 грн, сири – від 60 грн/100 г, згущене молоко – 25 грн/100 г. Найдорожча – моцарела: 100-грамова кулька коштує 90 грн.

«Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції, – зазначила Інна Левдар. — Ми ще його підбираємо».

За її словами, надзвичайну популярність має згущене буйволине молоко, а кисломолочний сир людям не до вподоби, тож йому шукатимуть заміну.


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: