ВАЖЛИВО

Загибель екс-міністра Тараса Кутового: відкрито кримінальне провадження

22.10.2019 13:12
298_6

З метою з’ясування усіх обставин падіння гелікоптера, внаслідок чого загинув ексміністр аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий, правоохоронці Полтавщини розпочали кримінальне провадження. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в Полтавській області.

“Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу до міста Лубни для встановлення особи та причин смерті”, – розповіли в поліції.

Як розповіли у відділі комунікації, зараз на місці працюють працівники поліції, також очікується приїзд експертів з Києва.

“Ми чекаємо на приїзд експертів з Києва, зокрема, з комісії Національного бюро розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами”, – додали в поліції.

Також за фактом авіакатастрофи відкрито кримінальне провадження.

“Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки або експлуатації повітряного транспорту, що спричинило загибель людей”, – зазначили в поліції.

Додамо, у прокуратурі області повідомили, що за фактом авіакатастрофи слідчим відділом ГУНП в області внесені відомості до ЄРДР. Попередня кваліфікація – ст. 291 (порушення чинних на транспорті правил) КК України.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: