ВАЖЛИВО

Перелік вітчизняної агротехніки та обладнання буде оновлюватися,- Задорожний

23.04.2020 13:32
https://agronews.ua/

Перелік  вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу буде оновлюватися. Про це повідомив Олександр Задорожний, відповідальний за напрямок державної підтримки, під час Третього Агрополітичного  форуму від Агро-Продовольчої Ради та Всеукраїнського Конгресу Фермерів: «Державна підтримка аграрного сектору 2020», пише agronews.ua.

Чи буде оновлюватися перелік  вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету?

“Перелік який був сформований в минулому році він є діючим. Як я вже зазначав перелік ми будемо оновлювати. Я думаю що раз в місяць ми будемо  робити наказ про оновлення. Тому якщо підприємства готові – можуть уже подавати заявки”, – прокоментував Олександр Задорожний.

Нагадаємо, що Постановою Уряду від 19 лютого 2020 року № 109 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 8 лютого 2017 року № 77» визначено напрями державної підтримки на 2020 рік, одним із яких є часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: