НОВИНИ

За перший тиждень Укрпошта обміняла 1 мільйон LED-ламп

07.02.2023 17:15
lamp-2663053_960_720-920x640

Наступного тижня ще 6 млн лампочок будуть доступні в містах районного значення. Про це повідомляє landlord.ua, пише agronews.ua.

За перший тиждень роботи програми обміну ламп розжарювання на LED у відділеннях Укрпошти українці обміняли перший мільйон своїх старих ламп, повідомляє пресслужба “Укрпошти”.

Програма стартувала 31 січня в обласних центрах та великих містах України, куди були доставлені перші 4 млн ламп. Кияни за тиждень обміняли понад 162 тис ламп, харків’яни – понад 80 тис, дніпряни – 88 тис, львів’яни – 69 тис.

Наступного тижня ще 6 млн лампочок будуть доступні в містах районного значення. До кінця лютого, завдяки пересувним відділенням Укрпошти, лампи мають надійти й до найменших сіл по всій країні, щоб освітлювати домівку кожного українця.

За словами генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського,  переважна більшість людей прийшли до відділень без попередньої реєстрації. За тиждень охочих обміняти лампи зголосилося більше: ті, хто зареєструвався в Дії, тільки з середи почали отримувати підтвердження на обмін, дехто вже встиг прийти у відділення, а дехто отримає лампи на наступному тижні.

Планується на першому етапі в найближчі місяць-півтора видати до 20 млн нових енергоощадних LED-ламп.

Як працює програма

  • Обміняти лампи на “Укрпошті” можна з попереднім замовленням у застосунку “Дія” чи без нього. Але попередня заявка гарантує, що лампи будуть у відділенні.
  • На 5 справних ламп розжарювання будуть обмінювати 5 LED-ламп. Для цього потрібен паспорт й ідентифікаційний код.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: