НОВИНИ

За неоформлену працю робітників агропідприємство сплатило 120 000 грн штрафу

04.02.2022 14:35
Nepriyatnost06

У вересні 2021 року посадовими особами Головного управління Держпраці у Харківській області було проведено захід державного контролю у формі інспекційного відвідування з питань виявлення неоформлених трудових відносин на ПП «УКРБАЛПРОМ», видом діяльності якого є вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур, а також виробництво машин і устаткування для сільського та лісового господарства. Про це повідомляє kh.dsp.gov.ua, пише agronews.ua.

В ході зазначеного інспекційного відвідування було виявлено факт використання роботодавцем праці двох працівників, з якими не було оформлено трудового договору до початку виконання робіт.

За результатами проведеного заходу державного контролю було складено акт інспекційного відвідування, на підставі якого уповноваженою посадовою особою ГУ Держпраці у Харківській області було винесено постанову про накладення штрафу на суму 120 000 грн.

«Суб’єктом господарювання не було сплачено штрафні санкції у термін, визначений чинним законодавством, у зв’язку з чим постанову про накладення штрафу було передано органам державної виконавчої служби для стягнення.

Так, в січні 2022 року за сприяння органу державної виконавчої служби на користь держави стягнуто штраф у сумі 120 000 грн», — зазначено у повідомленні.

Читайте також: Як успішно купити чи орендувати землю: безкоштовне навчання для учасників аукціонів.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: