НОВИНИ

За хабар при перевезенні бурштину затримано співробітника митниці

20.11.2020 18:32
1(3698)

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури разом із співробітниками Служби безпеки України та слідчими Державного бюро розслідувань викрито схему незаконного перевезення бурштину через державний кордон України. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора України, пише agronews.ua.

У ході спільної спецоперації затримано на гарячому співробітника Подільської митниці ДМСУ та його спільника ‒ громадянина Молдови, який отримав 45 тис. грн за безперешкодне перевезення бурштину через кордон та передав за це митнику частину коштів у сумі 4 тис. грн, решту – залишив собі. При затриманні у посередника вилучено пакет з бурштином масою 8 кг.

На цей час готуються матеріали для повідомлення про підозри митнику та його спільнику, а також застосування до них запобіжних заходів.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

На


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: