НОВИНИ

Минулоріч українці майже вдвічі скоротили споживання солодощів з цукру

05.01.2021 16:02
1532934288_sladosty


В Україні протягом січня-листопада 2020 року загальне виробництво кондитерських виробів з цукру склало 25,32 тис. тонн, що значно менше, ніж роком раніше. Про це повідомляє Державна служба статистики, пише agronews.ua.

Таким чином виробництво кондитерських виробів з цукру на 40,4% менше від рівня виробництва кондитерських виробів з цукру в аналогічному періоді 2019 року.

Згідно з даними, в листопаді 2020 року в Україні було вироблено 3 тис. тонн кондитерських виробів з цукру, що на 39,4% менше, ніж в листопаді 2019 року.

Нагадаємо, рецепт куті з Хмельниччини внесли до енциклопедії гастроспадщини України.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: