НОВИНИ

З завтрашнього дня Держпраці буде тотально перевіряти бізнес

26.02.2020 16:02
630_360_1531466884-4276

Про це заявив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов під час брифінгу, передає Depo.

“Зараз ми Держпрацю попросимо пройти по оптовій, роздрібній торгівлі, по розміщенню, тобто проживання, по ресторанному бізнесу і по транспорту”, – зазначив він.

“Це буде всеукраїнська кампанія з завтрашнього дня, вона буде відбуватися у двох напрямках. Інспектори Держпраці будуть відвідувати точки в бізнесі. Загалом планується охопити 107 тис. підприємств. Ми ідентифікували найважливіші підприємства, не у всі будемо заходити, але ті, де найважливіше”, – додав міністр.

Також за його словами планується провести роз’яснювальні заходи для роботодавців, аби переконатися, що самі роботодавці проводить інформаційну кампанію в себе на робочих місцях.

“Ми думаємо, що таким чином охопимо 107 тисяч підприємств і 77 тисяч працвників. Тобто ті люди, які працюють в місцях скопичення, на транспорті, в їдальнях, там де важливо чітко розуміти правила гігієни. Фахівці з гігієни праці будуть залучені”, – додав він.

Фахівці будуть використовувати матеріали підготовлені МОЗ та ВООЗ. Міністр зазначив, що вони розноситимуть спеціальний постер-плакат та інспектувати.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: