НОВИНИ

З початку 2020 року порт «НІКА-ТЕРА» обробив понад 5 млн тонн вантажів

17.09.2020 13:32
https://agronews.ua/

З початку 2020 року вантажопереробка «Морського спеціалізованого порту НІКА-ТЕРА», що входить в Group DF, складає понад 5 млн тонн. Про це повідомила пресслужба компанії, пише agronews.ua. 

У четвер, 17 вересня, порт «НІКА-ТЕРА» подолав п’ятимільйонний кордон вантажообігу. Знакова тонна була відвантажена в складі експортної партії української пшениці на баржу ALPINA. Після завантаження в порту баржа вирушила для подальшої рейдової перевалки зерна на судно типу Panamax BRAVERY. По закінченню довантаження на рейді, великотоннажне судно з партією пшениці в кількості 63 тисяч тонн попрямує в Індонезію.

У структурі оброблених вантажів за вказаний період частка зернових, зернобобових та олійних культур, а також продуктів їх переробки склала – 4,09 млн. тонн або 82% від загального вантажообігу, навалювальних вантажів – 800,2 тис.тонн (16%), добрив – 117,4 тис. тонн (2%).

З початку року в порту оброблено 253 судна.

Істотне збільшення перевалки сільськогосподарських культур стало можливим завдяки розширенню складських потужностей одноразового зберігання.

Як повідомлялося раніше, вперше «МСП НІКА-ТЕРА» подолав п’ятимільйонну позначку вантажообігу в листопаді 2018 року.

Нагадуємо: порт «НІКА-ТЕРА» розпочав прийом шрота.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: