НОВИНИ

З Держгеокадастру звільнено 36 посадовців

28.12.2019 16:17
kadastr

На початку місяця Голова Держгеокадастру Денис Башлик оголосив про комплексну перевірку роботи служби. На час її проведення усіх керівників та заступників керівників Головних управлінь Держгеокадастру в областях та м. Києві було відсторонено від виконання посадових обов’язків.

На сьогодні, за результатами проведеної перевірки звільнено 36 посадовців, у такий спосіб, жоден очільник територіальних органів Держгеокадастру не лишився на обійманій посаді. Окрім наявних випадків невиконання/неналежного виконання посадових обов’язків, було виявлено й правопорушення, усі необхідні матеріали вже передано на розгляд до правоохоронних органів.

Нагадуємо, перевірка проводилася з метою забезпечення максимальної прозорості та результативності процесу реорганізації Держгеокадастру в частині дотримання вимог законодавства під час розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності, реєстрації земельних ділянок та розгляду звернень щодо продовження договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності за період 2018-2019 років.

Також незабаром буде оголошено другу хвилю конкурсів на зайняття вакантних посад керівництва (начальників та їхніх заступників) у територіальних органах Держгеокадастру.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: