НОВИНИ

Європейські пивовари знизили вимоги до якості ячменю

25.01.2019 11:58

Невдалий урожай ячменю в ЄС змусив деяких пивоварів і виробників солоду знизити вимоги до рівня білка. Звіт аналітиків H. M. Gauger GmbH передає AgroPortal.

Як зазначається, через дефіцит опадів урожай ячменю 2018 році був невеликим і поганої якості в деяких регіонах Німеччини, у всій Польщі, балтійських країнах, Скандинавії, і вкрай поганим — в Австрії, Чехії, Словаччині та Угорщині.

У той же час багато пивовари і виробники солоду знизили свої вимоги до якості ячменю і рівню білка, що значно полегшило ситуацію із запасами пивоварного ячменю.

Іншою проблемою стала посуха, яка призвела до зниження рівня води в Рейні, Майні, Мозелі, Ельбі та Дунаї і паралізувало річкові поставки ячменю.

Виробники солоду в південній Німеччині і Центральній Європі повинні будуть використовувати у виробництві ячмінь зі своїх запасів до їх виснаження.

Перехідні запаси ячменю старого врожаю вже були на мінімальному рівні до початку проблем з перевезеннями. Швидше за все, весна буде не найлегшим періодом для індустрії, попереджають фахівці.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: