НОВИНИ

Якими ви уявляєте “пекельні” умови для культиватора з великими дисками?

27.07.2020 11:05
a4613b34-338b-48ba-87ea-7183c63dadf4

Уявіть стерню та пожнивні рештки після збору пшениці за її врожайності 70 ц/га. Це все залишки після проходу комбайна, розподілені нерівномірно та неподрібнені. Місцями трапляються купи пересохлої соломи.

Поставлене завдання:  за один прохід виконати повне підрізання та перемішування пожнивних решток на глибині від 8 до 14 см, за швидкості культиватора 12 км/год.

А ще ж за вами уважно стежать конкуренти, які не впорались із завданням у цьому «пеклі». Вони скептично  налаштовані, їм так і хочеться сказати: «Ніхто не здатний це зробити, навіть Väderstad!».

Саме так все відбувалося вранці 21 липня на полі агрофірми «Хлібодар» (20 тис. га ріллі) в Знам’янському районі Кіровоградської області.

У власності підприємства хороші комбайни, насправді врожайність зібраної пшениці 45 ц/га. Але створена імітація «пекельних» умов для ускладнення випробувань.

Керівники господарства хочуть обрати один, найкращий з-поміж представлених, культиватор, який якісно оброблятиме ґрунт у «неможливих» умовах.

Результат випробування 6-метрового Carrier XL із дисками діаметром 61 см – відмінно. Майже 100%-ве підрізання із рівномірним горизонтом обробітку завглибшки 12-13 см за швидкості руху 13,5 км/год.

Керівники господарства  АФ “Хлібодар” та демокоманда Väderstad, на чолі з Валерієм Кремсалом, дуже задоволені якістю обробітку поля.
Представники поважних конкурентів кивають головами і розходяться. Справу зроблено!

«Пекельні» умови на полі – звичайне завдання для Väderstad Carrier XL 625.
А довічна гарантія на диски, яку надає завод-виробник, вже не сприймається “маркетинговим ходом” або фантастикою.

Також бажаєте перевірити культиватор Carrier XL у “пекельних “ умовах?

Звертайтесь до наших офіційних дилерів за контактами.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: