НОВИНИ

Які переваги мають вічнозелені рослини

19.05.2021 15:00
Tips-for-caring-for-aromatic-plants-at-home.img

Асортимент вічнозелених рослин представляє стійкий і доступний спосіб привезти додому ароматичні трави. На відміну від традиційних горщиків, рослини містяться в антивологових картонних коробках. Це має багато переваг: довший термін зберігання, що дозволяє уникнути відходів та органічне пакування. Більше того, оскільки упаковка менш об’ємна, логістика менш впливова, тому можна перевозити більшу кількость одним перевізником. Про це повідомляє freshplaza, пише agronews.ua.

Ludan Fresh Supplies – молода динамічна компанія, створена у квітні 2020 року. Вона спеціалізується на вирощуванні ароматичних трав, призначених для споживання у свіжому вигляді.

«Зимовий сезон був недуже багатий на ароматичні трави. Ринок був не дуже жвавим, за винятком  Різдвяного та Великоднього періоду. Кампанія характеризувалася надмірним попитом на шавлію, якої бракувало протягом усього періоду. На щастя, незважаючи на важку зиму, нам вдалося поставити сипучі ароматичні трави, працюючи переважно на зовнішньому ринку, що становить 70% нашого товарообігу».

Нагадаємо, що впливає на розвиток українського органічного ринку.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: