НОВИНИ

Які можливості розширює фінансова аграрна розписка

30.04.2021 13:05
news_big_new_agrarnaya-raspiska5e71204fed59e

Фінансова аграрна розписка дає змогу придбати насіння, мікродобрива та ЗЗР від НЕРТУС за ціною 100% передплати. Повідомляє НЕРТУС, пише agronews.ua.

Аграрна розписка не потребує великої кількості документів про прибутки і витрати господарства, великої фінансової звітності і поручителів. Головне – аби фермер (юридична особа) міг засвідчити своє право власності чи оренди на землю, а сама ділянка була зареєстрована.

Отримуючи необхідні ресурси від постачальника, фермер зобов’язується розрахуватися за них після збору врожаю. Та оскільки йдеться про фінансову Аграрну розписку, у виробника немає обов’язкової умови страхування врожаю чи його зберігання на платних елеваторах.

Сума Аграрної розписки не обмежена: підхід до кожної угоди індивідуальний – залежно від потреби і середнього прибутку господарства.

Скориставшись цим фінансовим рішенням від виробника, аграрії мають змогу залучити ресурси для агротехнології без попередніх внесків і потреби додатково сплачувати відсотки. І це, як переконані в компанії НЕРТУС, розумна альтернатива кредиту на насіння, ЗЗР і мікродобрива.

У компанії НЕРТУС є ефективні добрива для рослин на період, коли озимі посіви відновлюють вегетацію й потребують підживлення. Розроблений компанією НЕРТУС досходовий та післясхожовий гербіцид контактно-системної дії Воленс чудово знищує однорічні дводольні та деякі злакові бур’яни в посівах сої. А чудовим захистом посівів соняшника на полях, що потерпають від амброзії, є досходовий системний гербіцид Фоліо.

Нагадаємо, що у фермерів з’явиться альтернатива обприскування сільгоспземель.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: