НОВИНИ

Як створити 85 000 робочих місць завдяки інвестиціям у теплиці

01.02.2021 16:01
bizznes.top-tepbiz-04

У канадській провінції Онтаріо інвестують понад 3,6 канадських доларів  у 12 інноваційних проектів технологій для теплиць для підвищення конкурентоспроможності економіки. Про це повідомляє Landlord, пише agronews.ua.

Уряд канадської провінції Онтаріо інвестує понад 3,6 канадських доларів  у 12 інноваційних проектів технологій для теплиць для підвищення конкурентоспроможності економіки. Фінансування проєктів відбувається за допомогою Ініціативи конкурентоспроможності та інновацій у тепличних господарствах (GCII) Канади. Про це повідомляє Hortidaily.

«Онтаріо швидко розширюється, і зростатиме, тому наша потреба у свіжих місцевих продуктах також збільшиться», – заявив член парламенту Онтаріо, міністр сільського господарства, продовольства та сільських справ провінції Рік Ніколлс.

Проекти розроблені таким чином, щоб зосередитись на ключових сферах, щоб збільшити інновації у тепличне господарство.

«Наші виробники пишаються своєю відповідальністю виробляти безпечні місцеві продукти, а криза COVID-19 підкреслила потребу в стійкому місцевому сільськогосподарському виробництві. Програма GCII сприяє партнерству між тепличними фермами та урядом, що підвищує інноваційний потенціал сектору», – сказав Ян Вандерхоут, президент тепличного альянсу Онтаріо.

Міністерство сільського господарства, продовольства та сільських справ провінції підрахувало, що приблизно 85 000 робочих місць та 3,4 млрд канадських доларів у ВВП можуть бути віднесені до ланцюжка вартості тепличного овочівництва, включаючи ферми, переробку та роздрібну торгівлю.

Наприклад, компанія Allegro Acres Inc. отримає в рамках проєктів 999,3 тис доларів, щоб перевірити в комерційному масштабі цілодобовий вплив безперервного освітлення низької інтенсивності, щоб зменшити споживання електроенергії в години пік та покращити енергоефективність у виробництві тепличних овочів.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: