ВАЖЛИВО

Як купити чи орендувати землю: навчання для учасників земельних торгів

01.12.2021 11:34
fb_post_web_pok

Як купити чи орендувати землю: навчання для учасників земельних торгів. Швидко знайти необхідний земельний лот та оперативно подати пропозицію для участі в цікавому аукціоні – це можливо. І ми навчимо як!Про це повідомляє пресслужба Української універсальної біржі, пише agronews.ua.

Лідер із залучення та підготовки учасників до земельних аукціонів  – майданчик Української універсальної біржі  – проводить безкоштовне навчання для усіх бажаючих працювати на ринку землі.

Онлайн зустріч із аграріями, підприємцями та усіма іншими, бажаючими взяти участь у земельних торгах, відбудеться 2 грудня о 10.00 год. Реєстрація на вебінар за посиланнам.

“Наші досвідчені та професійні експерти навчать потенційних покупців та орендарів швидко знаходити необхідні лоти, подавати пропозицію для участі в торгах та брати участь в самих аукціонах”, –  йдеться у повідомлені.

Майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа» – акредитований (офіційний) майданчик системи Прозорро.Продажі. Протягом першого місяця після запуску ринку торгів став беззаперечним лідером із залучення та підготовки учасників до аукціонів. І переважна їх більшість стали переможцями. Тож через майданчик УУБ нині прийшла чверть переможців від усіх земельних торгів.

Спікери мають досвід та знання і готові ними поділитися з вами. Реєструйтеся на навчання та працюйте успішно із лідером на ринку земельних торгів – майданчиком Української універсальної біржі.  


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: