НОВИНИ

Western Union зупинила роботу в Росії та Білорусі

11.03.2022 13:02
da26685-western-union-barclays-mastercard-b2b-large

Міжнародна система термінових грошових переказів Western Union зупинила роботу в росії та білорусі. Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони повідомляє в Телеграмі, пише agronews.ua.

“Western Union разом із усім світом засуджує неспровоковане та невиправдане вторгнення в Україну. Як повідомляє Western Union, менеджмент компанії ретельно вивчив внутрішні та зовнішні фактори, у тому числі наслідки для колег, партнерів та клієнтів. Зрештою, компанія вирішила приєднатися до міжнародної спільноти та призупинити операції в росії та білорусі”, – ідеться у повідомленні.

У росії трудові мігранти використовували цю платформу для переказу коштів з-за кордону. В умовах поглиблення економічної кризи в рф, вихід з країни Western Union може призвести до колапсу низки галузей економіки.

У ППД при РНБО нагадали, що платформа Western Union об’єднує понад 200 країн та територій, працює зі 130 видами валют, має доступ до мільярдів банківських рахунків, мільйонів цифрових гаманців та карток.

Як повідомляв Укрінформ, 10 березня директор-розпорядник МВФ Крісталіна Георгієва МВФ на онлайн-брифінгу зазначила, що уже не вважає малоймовірним дефолт росії за зовнішнім боргом та прогнозує «глибоку рецесію» російської економіки через війну, розв’язану кремлем проти України, а також масштабні санкції, введені проти рф.

Читайте також: Озвучено перелік продуктів, ціни на які контролюватиме місцева влада .



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: