НОВИНИ

Визначено лідера українського ринку засобів захисту рослин

06.10.2021 12:48
Screenshot_5

Препарати ALFA Smart Agro посідають перше місце за обсягами застосування в період з листопада 2020 по серпень 2021 р. (без урахування продуктів для обробки насіння, сезон продажів яких триває). Про це повідомляє superagronom.com, пише agronews.ua.

Площа одноразового внесення ЗЗР в Україні становить 91,2 млн га. З них продуктами ALFA Smart Agro було захищено 10,4 млн га, що становить 11% від загального обсягу посівів в перерахунку на одноразове внесення ЗЗР.

«Площа застосування ЗЗР в перерахунку на одноразове внесення є найбільш об’єктивним показником для оцінки ринку ЗЗР, яким користуються провідні аналітичні агентства світу. Тільки так ми бачимо, у яких виробників справді сильні позиції. Бути серед лідерів цього рейтингу —  чіткий сигнал для ринку про те, що попит на продукти ALFA Smart Agro в Україні стрімко зростає», — розповіла комерційний директор ALFA Smart Agro Тетяна Мосендз під час прес-сніданку.

*Дані надані компанією ALFA Smart Agro

Оскільки препарати для захисту рослин залежно від складу, норм застосування і виробника істотно відрізняються за вагою і вартістю, для більш точної оцінки використовують саме площу застосування в перерахунку на одноразове внесення.

При цьому враховують норми застосування кожного реалізованого продукту. Всього було були проаналізовано проаналізовані дані близько 2 тис. назв препаратів, які застосовуються українськими агровиробниками.

*Дані надані компанією ALFA Smart Agro

Тетяна Мосендз також повідомила, що загальний ринок ЗРЗ України виріс на 12%. Зараз у грошовому еквіваленті частка ринку ALFA Smart Agro становить 7,5%.

Таким чином компанія входить в ТОП-5 лідерів ринку разом з Syngenta (18%), Bayer (16%), BASF (12%) і ADAMA (9%).



Перегляди: 29
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: