ВАЖЛИВО

Висоцький спростував його призначення головою Держспоживслужби

30.01.2021 19:26
1546007497-182

Заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства з питань агрополітики Тарас Висоцький спростував ймовірне призначення його головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, повідомляє agronews.ua.

В інтернет-мережі поширюється інформація стосовно того, що Тараса Висоцького хочуть призначити головою Держпродспоживслужби України. Кореспонденти AgroNews.ua запитали пана Тараса про достовірність такої інформації.

Інформацію про своє майбутнє призначення головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Тарас Висоцький назвав неправдивою.

 «Ця інформація є неправдива», – прокоментував заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Тараса Висоцького заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства з питань агрополітики офіційно призначено з 6 вересня 2019 року. До цього він займав посаду першого заступника голови Черкаської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, 13 жовтня 2020 року Уряд призначив головою Держпродспоживслужби екс-заступницю аграрного міністра, віце-президента AgroGeneration Владиславу Рутицьку-Магалевську. Розпорядженням Кабміну № 825-р від 8 липня 2020 року було передбачено, що голову Держпродспоживслужби призначатимуть без проведення конкурсу. Сам конкурс на посаду голови Держпродспоживслужби в Україні затягнувся майже на рік, від 24 жовтня 2019 року.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: