НОВИНИ

Висоцький розповів, як планується розподілити гроші на держпідтримку

21.01.2020 17:01
tv

Про чергову зустріч з профільними асоціаціями, на якій було анонсовано напрацьовані напрями державної підтримки аграрної галузі на 2020 рік, розповів заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький на своїй сторінці у Facebook.

З 40-а звернень щодо держпідтримки було сформовано кілька базових напрямів – садівництво, тваринництво, здешевлення с/г техніки та обладнання, фермерство і дорадництво, здешевлення кредитів. За кожним напрямком працюватимуть робочі групи, пояснив Висоцький.

“Щодо розподілення фінансів між основними напрямами підтримки. Зокрема, до визначених сум уже включено компенсацію невиплачених коштів за попередній період. За напрямом часткової компенсації вартості с/г техніки і обладнання передбачається виділили 1 млрд грн, тваринництво – 1 млрд грн, здешевлення кредитів – 1,2 млрд грн, садівництво і фермерство – по 400 млн грн. В рамках робочих груп буде напрацьовано піднапрями за основними програмами.

До 1 лютого необхідно напрацювати кінцеве бачення щодо держпідтримки та представити його на слуханнях аграрного комітету.”


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: