НОВИНИ

Виробництво цукру на Полтавщині скоротилося на 19%

05.01.2020 07:00
93


Цукрові заводи Полтавщини завершили виробничий сезон 2019/2020 МР з результатом 182 тис. тонн цукру, що на 19% менше, ніж у 2018/2019 МР (222 тис. тонн). Про це повідомляється на сайті департаменту агропромислового розвитку Полтавської ОДА.

«Цукрові заводи Полтавщини з початку сезону цукроваріння, який стартував 5 вересня на філії «Яреськівський цукровий завод» ТОВ «Цукрагропром», виготовили 182 тис. тонн цукру», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, всього у 2019 році в облоасті працювало чотири цукрові заводи.

Підсумковим результатом їхньої роботи є 1,2 млн тонн перероблених цукрових буряків. Вихід цукру склав 15,7%, а цукристість в середньому по заводах становила 18,6%. 

Торік на Полтавщині було перероблено 1,5 млн тонн цукрових буряків. Вихід цукру склав 14,2%, а цукристість буряків у середньому становила 17,1%.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: