НОВИНИ

Озвучено прогноз щодо виробництва молока в Україні та світі

21.03.2020 21:02
d5cd46bf9b0467661dde74cbbc76f8dd

Китайський ринок все ще підтримує попит на імпорт сухого молока. Цей ланцюжок працює поки що без суттєвих змін. Повідомляє міжнародна аналітична мережа IFCN.

Не фіксується і зменшення попиту на сухий молочний протеїн.

Натомість у всьому світі значно скоротився ринок громадського харчування. Споживачі або відмовилися, або знизили походи в заклади громадського харчування.

Виробників молока підтримує високий попит у великих мережах торгівлі. Наприклад, у ЄС, зокрема на півночі союзу, у традиційно молочних країнах, таких як Данія, робота фермерів здійснюється в звичайному режимі.

Незважаючи на зупинку сегмента громадського харчування, в супермаркетах попит на молочну продукцію дуже високий, тому данські виробники коректують / збільшують виробництво. Погода для тваринників сприятлива, зростанню виробництва сприяє рання весна.

Таку ж модель подальшого розвитку подій у сфері молочного виробництва фахівці вбачають і в Україні. Скорочення громадського харчування ймовірно компенсує достатньо високий попит на готові молочні продукти та молоко у роздріб. Активізується також продаж молочних продуктів через інтернет та безпосередньо з доставкою від фермерів до споживачів.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: